Nokkakiven Puisto ja Sirkusmaailma ovat keväällä 2011 jälleen avoinna luokkaretkiläisille koko viimeisen kouluviikon. Nokkakiven luokkaretkipaketit saavuttivat suuren suosion viime keväänä. Puistossa vieraili niin kokonaisia kouluja kuin pieniä oppilasryhmiäkin. Keväällä 2011 Nokkakivi avataan laajempana kuin koskaan. Vielä ehdit varaamaan unohtumattoman retken omalle koulullesi tai luokallesi!

AUKIOLOPÄIVÄT LUOKKARETKILLEKELLO
MA 30.05.201111-17
TI 31.05.201111-17
KE 01.06.201111-17
TO 02.06.201111-17
PE 03.06.201111-17

Puisto on erinomainen retkikohde kaikille Keski-Suomen kouluille, ja myös kauempaakin tuleville, sillä se sijaitsee ainoastaan 15 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä, joten aikaa retkikohteessa jää paljon enemmän. Puisto soveltuu myös alakoululaisille, sillä laitevalikoimassa on huomioitu niin isot kuin pienetkin vieraat. Luokkaretkiviikon aikana puisto on avoinna vain ryhmille, joten vietät luokkaretkipäivän huvitellen, et jonossa! Nokkakivessä oppilaiden valvonta on vaivatonta, ja ryhmällä on erinomainen tilaisuus viettää hauskaa yhdessä. Huvipuistoon kuuluva Sirkusmaailma varmistaa onnistuneen retken huonommallakin säällä, ja toimii jopa opetuksellisena kohteena, sillä se sisältää Suomen ainoan sirkus- ja peliautomaattimuseon.

LUOKKARETKIPAKETTI
Luokkaretkipaketti maksaa 19 euroa / henkilö ja sisältää:
 • Sisäänpääsyn huvipuistoon
 • Sisäänpääsyn Sirkusmaailmaan
 • Huvipuiston rannekkeen
Ranneke kelpaa kaikkiin laitteisiin ja käyntikohteisiin. Muistathan kuitenkin, että laitteissa on turvallisuudesta johtuvia pituusrajoituksia, jotka näet täältä

Opettajat tai valvojat sekä linja-autonkuljettajat saavat ilmaisen rannekkeen ja kahvit.

RUOKAILU
Puiston omasta kahvilasta myydään nälän voittamiseen pikkupurtavaa. Esim. Pizza-ateria (pizza-slice + 0.5l juoma) tai jättisämpyläateria (kinkkusämpylä tai meetwurstisämpylä + 0.5l juoma) maksaa vain 4.50 euroa. Puistossa on erinomaiset picnic-tilat, joten myös omien eväiden nauttiminen on mahdollista. Pystymme järjestämään myös seisovan pöydän isommallekin ryhmälle viereisessä Laukaanhovin ravintolassa. Vieressä tomii myös Koti-Pizza.

VARAUKSET, LISÄTIEDOT JA ESITETILAUKSET
Nokkakiven myyntipalvelu, puh 046-887 6071 / 045-1234 193, email info@nokkakivi.fi

Kerro varatessasi meille seuraavat tiedot:

 • Vierailupäivä
 • Koulun nimi ja osoite
 • Saapuvan luokan nimi
 • Oppilaiden lukumäärä
 • Tilaajan yhteystiedot
 • Opettajan / huoltajan yhteystiedot
 • Haluttu maksutapa (käteinen / ennakkomaksu)
 • Arvioitu saapumisaika

Varauksesta lähetetään tilaajalle tilausvahvistus. Maksu tapahtuu ryhmäkohtaisesti (yksi maksaa koko luokan). Puistossa käy maksuvälineenä pankkikortit, Visa, Mastercard ja Visa-Electron luottokortit sekä käteinen.
Myös laskutus on mahdollista.


esite2011.pdf 2.86Mb
Lataa tästä Nokkakiven Puiston ja Sirkusmaailman vuoden 2011 8-sivuinen esite PDF-muodossa (2.86Mb)