info

Saapuminen ja pysäköinti

saapumuminen kartta

Saapuminen

Nokkakivi sijaitsee 9-tien varrella n.20min ajomatkan päästä Jyväskylästä.

Pysäköinti

Koko Laukaanhovin parkkialue on huvipuistovieraiden käytettävissä. Pysäköinti on ilmainen, tilaa on runsaasti isoillekin autoille, eikä parkkikiekkoa tarvita.

Kartta

yhteystiedot

  • Postiosoite: Nokkakiven puisto Ruuhimäentie 3 41400 Lievestuore
  • Puh: 045-270 5920
  • Sähköposti: info@nokkakivi.fi

usein kysytyt kysymykset

Saako puistosta ruokaa? +

Aivan huvipuiston vieressä palvelee ravintola Laukaanhovi josta saa isommankin nälän pois. Pienempää suolaista ja makeaa saa myös puiston kioskeista. Ja puistoon saa myös tuoda ovat eväät ja meillä on paljon picnik pöytiä joissa voi nauttia kesäpäivää eväillä!

Missä Nokkakivi sijaitsee? +

Nokkakivi sijaitsee n.20km päässä Jyväskylästä Kuopioon päin 9tien varrella! tarkemman sijainnin löydät täältä →

Milloin olette avoinna? +

Olemme pääsääntöisesti auki kesä-elokuun. Tarkemmat aukiolot löydät täältä →

Mitkä maksuvälineet puistossa käy? +

Kaikissa myyntipisteissä voi maksaa myös pankkikorteilla, sekä Visa-, Mastercard- ja Visa Electron-luottokorteilla. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Lievestuoreen keskustassa osoitteessa Liepeentie 9.

Onko puistossa laitteita pienille lapsille? +

Kyllä! Alle 100cm mittaisetkin lapset pääsevät lähes kaikkiin lastenlaitteisiin jossa kyyti on rauhallisempaa ja henkilökuntamme iloista ja huomioonottavaa. Tarkempaa tietoa laitteista täältä →

Maksaako pysäköinti? +

Ei. Koko Laukaanhovin parkkialue on huvipuistovieraiden käytettävissä. Pysäköinti on ilmainen,tilaa on runsaasti isoillekin autoille, eikä parkkikiekkoa tarvita. Meillä ei vielä ole sähköautojen latauspistettä.

Esteetön kulku +

Puiston alueella ei ole mainittavia korkeuseroja. Lastenvaunujen ja rattaiden kanssa pääsee vaivattomasti kaikkialle ja jokaisen lastenlaitteen viereen. Suurin osa puiston kulkuväylistä on asvaltoitu. Pyörätuolilla pääsee suoraan myös isojen laitteiden lastausalueelle, josta henkilökuntamme auttaa kyytiin. Isoista laitteista Round Up ei kuitenkaan sovellu liikuntarajoitteisille laitteen luonteen vuoksi.Liikuntarajoitteisille on myös varattu parkkitilaa aivan sisäänkäynnin edestä.

Voiko Nokkakivessä maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä? +

Liikunta- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää huvipuistorannekkeisiin.

Saako puistoon tulla koiran kanssa? +

Koiria ei saa pitää laitteiden tai ruokapaikkojen lähellä, mutta ne voi kuljettaa kytkettynä puiston läpi sopivaan varjoisaan paikkaan jaloittelemaan. Vettä voi hakea lemmikeille esim. WC-tiloista tai lastenhoitohuoneen vesipisteistä.

Voiko puistossa Tupakoida? +

Tupakointi on sallittu vain merkityillä alueilla.

Onko erillistä lastenhoitopaikkaa? +

Lastenhoitotilat löytyvät WC-rakennuksesta pensassokkelon vierestä. Tilavassa, viihtyisässä ja valoisessa hoitohuoneessa on myös mikro lastenruokien lämmitykseen. Lasten ruokailua varten on lisäksi varattu syöttötuoleja paviljonkiin kahvikioskin viereen.

Löytötavarat +

Kadonneita tavaroita voi kysellä puiston lipunmyyntipisteistä, jonne löytötavarat toimitetaan. Jos katoamisesta on kulunut enemmän aikaa, kannattaa soittaa palvelunumeroomme 045-270 5920.

Avoimet työpaikat

Nokkakiven huvipuisto avataan tänä vuonna yleisölle keskiviikkona 7. kesäkuuta. Etsimme nyt reippaita, työtä pelkäämättömiä koululaisia, opiskelijoita ja myös kokeneempaakin henkilöstöä kesätöihin laitekuskeiksi, kioskimyyjiksi, lipunmyyjiksi, kahvilatyöntekijöiksi, pelinhoitajiksi ja möröksi kummitusjunaan. Huvipuisto sijaitsee Lievestuoreella, ysitien varrella, reilun varttitunnin matkan päässä Jyväskylästä. Huvipuistoon pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, mutta aikaisempina vuosina käytännössä kaikki ovat päässeet työpaikalle työntekijöiden keskinäisillä kimppakyydeillä, sillä valtaosa kesätyöläisistä saapuu Jyväskylän suunnasta.

kioskityöntekiä

Kioskityöntekiä

Tehtävänkuvaus:

Työ sisältää puiston keskellä olevien puistokioskien ylläpidon. Kioskeista myydään pääsyliput kaikkiin ajolaitteisiin sekä käyntikohteisiin. Niistä myydään mm. kahvia, teetä, virvoitusjuomia, jäätelöä, sekä perinteisiä huvipuistoherkkuja, kuten popcornia.

Hiljaisina hetkinä saatat vastata kioskin ylläpidosta yksin, ruuhkapäivinä työpisteessä on kaksi työntekijää. Kioski- ja lipunmyyjät muodostavat oman itsenäisen ryhmänsä, joka vaihtelee työtehtäviä. Kioskiryhmän työntekijät saavat koulutuksen myös lastenlaitteiden hoitajiksi, joten pääset välillä myös niiden pariin kesän aikana.

Lisäksi haemme kahta kahvilatyöntekijää Laukaanhovin ravintolaan, joka sijaitsee huvipuiston vieressä. Tehtävänäsi on avustaa kahvila- ja ravintolatöissä. Palkkaus on ravintola-alan työehtosopimuksen mukainen.

laitekuski

Laitekuski

Tehtävänkuvaus:

Tehtävänkuvasi sisältää pääasiassa huvipuistolaitteiden ohjaamista ja laitteiden turvallisuudesta vastaamista.

Työtehtäviisi kuuluu myös huvipuiston yleisen siisteyden ylläpito ja ympäristön ylläpito, kuten kaikissa muissa tehtävissä puistossa. Pienessä puistossamme tehtäväsi tulee olemaan monipuolinen. Suurimman osan ajasta vietät kuitenkin huvipuistolaitteiden ohjaimissa ja tarjoat asiakkaille vauhdikkaan, mutta turvallisen elämyksen.

Ennen kauden alkua järjestämme koulutuksen, jossa opit käyttämään kaikkia laitteita ja ohjaamaan niitä varmasti.

pelinhoitaja

pelinhoitajia

Tehtävänkuvaus:

Työ sisältää puiston alueella olevien pelikoneiden ja peliautomaattien hoitoa. Vastaat siitä, että koneet ovat pelattavissa ja ratkaiset mahdolliset yksinkertaiset vikatilanteet. Vaikeammat tapaukset ohjaat puiston huolto-ryhmälle.

Puiston alueella on useita maksullisia palkintoautomaatteja. Laukaanhovin puolella on kymmeniä maksuttomassa käytössä olevia ns. arcade-pelikoneita, joiden toimivuudesta myöskin vastaat. Saat koulutuksen koneiden saloihin, joten arvostamme kiinnostusta tekniikkaan, peliautomaatteihin sekä videopeleihin.

Tarvittaessa pääset myös harjoittamaan puiston keskellä olevien pelikojujen ylläpitoa. Kojuissa on tyypillisiä tivolipelejä, kuten narunveto, pallonheitto ja ankkaonginta.

Kaikki pelinhoitajat saavat koulutuksen kiinnostuksesta riippuen myös joko ajolaitteiden käyttöön tai kioskimyyjäksi, joten osa työvuoroista on muuta asiakaspalvelutyötä kuin pelinhoitoa.

huoltomies

Huoltomies

Tehtävänkuvaus:

Työ sisältää pääasiassa huvipuistolaitteiden tarkastusta,huoltoa,kunnossapitoa ja myös kasaamista. Vastaat laitteiden turvallisesta toimivuudesta ympäri kauden aamulla tarkastaen laitteet ja huoltamalla viikoittain tai tarpeen vaatiessa.

Olet myös aina valmiina menemään laitekuskin avuksi jos ongelmia laitteessa tai jossain ilmenee. Tässä tehtävässä saatat joutua likaamaan kätesi! Mutta huoltomiehen tehtävät ovat hyvin monipuolisia ja joudut käyttämään paljon ongelman ratkaisukykyjä selvitäksesi!.

Tehtävään koulutukseen ei yksi päivä riitä joten työ on opeteltava tekemisen kautta.

Hae kesätöihin tästä! +

Kesätöiden hakukaavakkeen löydät täältä → Excel-taulukkona tai täältä → tulostettavana versiona.

Lähetä se joko sähköpostin liitteenä osoitteeseen info@nokkakivi.fi tai postitse osoitteeseen Nokkakiven Huvipuisto, Ruuhimäentie 1, 41400 LIEVESTUORE. Muista tallentaa kaavake xls-muotoon ennen sen lähetystä sähköpostilla. Voit myös lähettää kaavakkeen tulostettuna pdf-muotoon tai vastaavat tiedot tavallisena sähköpostina ilman liitetiedostoa mikäli taulukon kanssa on ongelmia. Hakemuksen mukaan voit halutessasi liittää myös valokuvasi. Mahdolliset lisätietoja koskevat kyselyt voi lähettää sähköpostitse yllä näkyvään osoitteeseen. Huom! Edelliskausien koko kesän työskenneiltä työntekijöiltä riittää lyhyt vapaamuotoinen hakemus.

Kesätyö Info!! +

Puistosta löytyy mielenkiintoisia tehtäviä myös alle 18-vuotiaille hakijoille. Isojen huvipuistolaitteiden ajamiseen vaaditaan kuitenkin 18 vuoden ikä. Alle 16-vuotiaita pystymme työllistämään etupäässä vain osan työviikosta. Edellytämme, että olet valmis työskentelemään myös viikonloppuisin, sillä se on huvipuistojen kiireisintä aikaa. Vapaapäiväsi osuvat siis pääosin arkipäiville. Toivomme myös, että olet käytettävissämme koko kauden ajan, eli 7.6. - 26.8.2023. Mikäli haluat työskennellä vain osan kaudesta, lisää työvoimaa tarvitaan typillisesti heinäkuussa sekä loppukaudesta. Jos sinulla on esimerkiksi opiskelun takia rajoituksia tietyille päiville tai päivittäiseen työaikaan, kerro kyseinen asia hakukaavakkeessa. Loppukaudesta huvipuisto on avoinna vain viikonloppuisin.

Koulutuspäivä 5.kesäkuuta! +

Varsinaisen työn lisäksi järjestetään ennen avajaisia erillisiä koulutuspäiviä sekä valmistelupäiviä, joihin työntekijöiksi valittujen tulee osallistua. Nämä pidetään uusille työntekijöille maanantaina 5. kesäkuuta.

Työajat ja työpäivä +

Puisto on avoinna tiistaista sunnuntaihin koko kesäkauden ajan. Päivittäinen työaika on tyypillisesti 6.5 tuntia välillä klo 11-18, jona aikana sinulla on 30 minuutin ruokatauko, sekä työehtosopimuksen mukainen kahvitauko. Päivittäinen ja viikottainen työaika saattaa kuitenkin vaihdella asiakasmäärien mukaan. Maanantaisin puisto on suljettuna, kuten myös juhannuksena 23.-24.6. Olemme suljettuna myös 6.8., jolloin MM-ralli ajetaan puiston vieressä.

Palkkaus +

Nokkakiven huvipuistossa noudatetaan huvipuistoalan työehtosopimusta. Tuntiperusteinen palkka on puistossa ensimmäistä kesää työskenteleville koeajan jälkeen 8.00 eur/tunti (koeajalla työehtosopimuksen mukainen 7.75 eur/tunti.) Huvipuistoalan työkokemuksen ylittäessä 6kk (tyypillisesti 3. kesän työntekijät) palkka nousee 8.52 euroon/tunti, ja työkokemuksen ylittäessä 12kk palkka nousee 9.52 euroon/tunti. Sunnuntaipäiviltä maksetaan 100% korotettu palkka. Palkkapäiviä on kaksi kuukaudessa. Palkan päälle maksetaan 9% lomakorvaus, joka suoritetaan viimeisen palkanmaksun yhteydessä.

Työ on vastuullista, joskus vaativaakin, eikä joka päivä paista aurinko. Tarjolla on kuitenkin monipuolinen, mielenkiintoinen, hauska ja palkitsevakin työympäristö. Jos osaat asennoitua siten, että juuri sinun tehtävänäsi on tarjota asiakkaalle elämyksiä eikä toisinpäin, laita ihmeessä hakemuksesi tulemaan!

Haku alkaa 01.02.2023 ja päättyy 28.02.2023, jonka jälkeen kutsumme osan hakijoista erikseen haastatteluun maaliskuun puolesta välistä lähtien. Pitkämatkalaisille voimme tarvittaessa järjestää videohaastattelun. Tehtäviin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti heti valinnan jälkeen. Lisää paikkoja aukeaa tyypillisesti vielä myöhemmin keväällä, joten aktiivisuus kannattaa!

HUOMIOI HAKIESSA...

Valinnoissa etusijalla ovat henkilöt, jotka voivat työskennellä puistossa koko kauden.

Jos lähetät hakukaavakkeen sähköpostilla, muista tallentaa hakukaavake perus Excel- tai pdf-muotoon. Emme voi huomioida hakemustasi, mikäli emme saa sitä avattua!

Mikäli asut hakuhetkellä muualla Suomessa, tai muuten vain kesällä hankalan matkan päässä, kerro lyhyesti miten aiot hoitaa asumisen tai liikkumisen, koska emme valitettavasti voi auttaa asunnon hankinnassa tai kuljetuksissa. Jyväskylästä tai muilta lähialueilta on aikaisempina kesinä päässyt kätevästi puistoon työntekijöiden omilla kimppakyydeillä, eli hae rohkeasti vaikka sinulla ei olisi kulkuvälinettä.

Muista mainita, mikäli sinulla on voimassa oleva järjestyksenvalvojan kortti, hygieniapassi tai ensiapukoulutus. Näistä saa hakiessa lisäpisteitä.