Iivu Asunta ja Nokkakiven huvipuisto järjestävät kaikkien aikojen rompetorin lauantaina 1.4. klo 11 alkaen. Tapahtumapaikkana legendaarinen Laukaanhovi (Lasilandia) Lievestuoreella, ysitien varrella, 20km Jyväskylästä. Tapahtumassa on rompetta laidasta laitaan: Auton ja moottoripyörän osia, keräilyesineitä, militariaa, lehtiä, kirjoja, astioita, peltikylttejä ym. Myyntitilaa on lämpimässä sisätiloissa 600 neliötä. Lisäksi ulkona on reilusti autopaikkoja asfaltti-pintaisella parkkipaikalla. Tapahtuma on ilmainen sekä myyjille, että asiakkaille. Tapahtumaan odotetaan yli 100 myyjää ja yli 2000 asiakasta.

Varaa myyntipaikkasi ajoissa. Voit tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista, mutta parhaat paikat jaetaan ennakkoon ilmottautuneille. Järjestäjä tarjoaa pöydät 30 nopeimmalle. Sisätiloissa on myös sähköpistokkeita tarvitseville. Ovet aukeavat myyjille klo 9 järjestelyitä varten. Myyntitilassa on WC kauppiaita varten. Lisää WC-tiloja löytyy Laukaanhovin ravintolan puolelta.

Laukaanhovissa palvelee C-oikeuksin varusteltu ravintola, josta saa herkullista noutopöytäruokaa, pizzaa ja hampurilaisia. Rompetorin jälkeen ilta jatkuu Rock'n'roll and burlesque-shown merkeissä klo 21 alkaen. The Telefunkens soittaa alan musaa ja tyylikkäät naiset tanssivat burleskia. Iltashown hinta on 10€.

Laukaanhovissa on myös wanhojen peliautomaattien pelihalli, jossa on ilmaiseksi pelattavissa kymmeniä klassikko-pelejä: Flippereitä, ampumapelejä, pajatsoja, videopelejä, testiautomaatteja sekä erilaisia taitopelejä menneiltä vuosikymmeniltä. Pelihalliin pääsee suoraan myyntitilasta.

Laukaanhovin pihalla voi yöpyä asuntovaunussa. Muita majoituskohteita lähellä ovat esimerkiksi Revontuli, Ruuhipirtti sekä Taulun kartano

Tiedustelut ja myyntipaikkojen varaukset:
Lauri Vartiainen 045-270 5920 info@nokkakivi.fi
Iivu Asunta 050-587 2403