HAKUAIKA KESÄTYÖPAIKKOIHIN 2022 ON PÄÄTTYNYT. KUTSUMME OSAN HAKIJOISTA ENSIMMÄISEEN HAASTATTELUUN LÄHIPÄIVINÄ. LÄHETÄMME LISÄÄ KUTSUJA MYÖHEMMIN, JOS PAIKKOJA AUKEAA ENEMMÄN. YLEENSÄ JOITAKIN PAIKKOJA TULEE TARJOLLE VIELÄ LÄHELLÄ KAUDEN AVAAMISTA, JOTEN AKTIIVISUUS KANNATTAA.ETSIMME KESÄTÖIHIN 2022:

Nokkakiven huvipuisto avataan tänä vuonna yleisölle keskiviikkona 8. kesäkuuta. Etsimme nyt reippaita, työtä pelkäämättömiä koululaisia, opiskelijoita ja myös kokeneempaakin henkilöstöä kesätöihin laitekuskeiksi, kioskimyyjiksi, lipunmyyjiksi, kahvilatyöntekijöiksi, pelinhoitajiksi ja möröksi kummitusjunaan.

Huvipuisto sijaitsee Lievestuoreella, ysitien varrella, reilun varttitunnin matkan päässä Jyväskylästä. Huvipuistoon pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, mutta aikaisempina vuosina käytännössä kaikki ovat päässeet työpaikalle työntekijöiden keskinäisillä kimppakyydeillä, sillä valtaosa kesätyöläisistä saapuu Jyväskylän suunnasta.


Liity iloiseen joukkoomme ja tule kesätöihin huvipuistoon

KESÄTYÖPAIKAT

Puistosta löytyy mielenkiintoisia tehtäviä myös alle 18-vuotiaille hakijoille. Isojen huvipuistolaitteiden ajamiseen vaaditaan kuitenkin 18 vuoden ikä. Alle 16-vuotiaita pystymme työllistämään etupäässä vain osan työviikosta.

Edellytämme, että olet valmis työskentelemään myös viikonloppuisin, sillä se on huvipuistojen kiireisintä aikaa. Vapaapäiväsi osuvat siis pääosin arkipäiville. Toivomme myös, että olet käytettävissämme koko kauden ajan, eli 8.6. - 27.8.2022. Mikäli haluat työskennellä vain osan kaudesta, lisää työvoimaa tarvitaan typillisesti heinäkuussa sekä loppukaudesta. Jos sinulla on esimerkiksi opiskelun takia rajoituksia tietyille päiville tai päivittäiseen työaikaan, kerro kyseinen asia hakukaavakkeessa. Loppukaudesta huvipuisto on avoinna vain viikonloppuisin.

Varsinaisen työn lisäksi järjestetään ennen avajaisia erillisiä koulutuspäiviä sekä valmistelupäiviä, joihin työntekijöiksi valittujen tulee osallistua. Nämä pidetään uusille työntekijöille maanantaina 6. kesäkuuta. .

Puisto on avoinna tiistaista sunnuntaihin koko kesäkauden ajan. Päivittäinen työaika on tyypillisesti 6.5 tuntia välillä klo 11-18, jona aikana sinulla on 30 minuutin ruokatauko, sekä työehtosopimuksen mukainen kahvitauko. Päivittäinen ja viikottainen työaika saattaa kuitenkin vaihdella asiakasmäärien mukaan. Maanantaisin puisto on suljettuna, kuten myös juhannuksena 24.-26.6. Olemme suljettuna myös sinä päivänä, jolloin MM-ralli ajetaan puiston vieressä (oletettavasti 7.8.)

Nokkakiven huvipuistossa noudatetaan huvipuistoalan työehtosopimusta. Voimassa olevan sopimuksen mukainen tuntiperusteinen palkka on puistossa ensimmäistä kesää työskenteleville 7.51 eur/tunti. Huvipuistoalan työkokemuksen ylittäessä 6kk (tyypillisesti 3. kesän työntekijät) palkka nousee 8.26 euroon/tunti, ja työkokemuksen ylittäessä 12kk palkka nousee 9.23 euroon/tunti. Sunnuntaipäiviltä maksetaan 100% korotettu palkka. Palkkapäiviä on kaksi kuukaudessa. Palkan päälle maksetaan 9% lomakorvaus, joka suoritetaan viimeisen palkanmaksun yhteydessä.

Työ on vastuullista, joskus vaativaakin, eikä joka päivä paista aurinko. Tarjolla on kuitenkin monipuolinen, mielenkiintoinen, hauska ja palkitsevakin työympäristö. Jos osaat asennoitua siten, että juuri sinun tehtävänäsi on tarjota asiakkaalle elämyksiä eikä toisinpäin, laita ihmeessä hakemuksesi tulemaan!

Haku alkaa 01.02.2022 ja päättyy 28.02.2022, jonka jälkeen kutsumme osan hakijoista erikseen haastatteluun maaliskuun puolesta välistä lähtien. Tehtäviin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti heti valinnan jälkeen. Lisää paikkoja aukeaa tyypillisesti vielä myöhemmin keväällä, joten aktiivisuus kannattaa!

KESÄTÖIDEN HAKUKAAVAKKEET

Kesätöiden hakukaavakkeen löydät täältä Excel-taulukkona tai täältä tulostettavana versiona. Lähetä se joko sähköpostin liitteenä osoitteeseen info@nokkakivi.fi tai postitse osoitteeseen Nokkakiven Huvipuisto, Ruuhimäentie 1, 41400 LIEVESTUORE. Muista tallentaa kaavake xls-muotoon ennen sen lähetystä sähköpostilla. Voit myös lähettää kaavakkeen tulostettuna pdf-muotoon tai vastaavat tiedot tavallisena sähköpostina ilman liitetiedostoa mikäli taulukon kanssa on ongelmia. Hakemuksen mukaan voit halutessasi liittää myös valokuvasi. Mahdolliset lisätietoja koskevat kyselyt voi lähettää sähköpostitse yllä näkyvään osoitteeseen.

Huom! Edelliskausien koko kesän työskenneiltä työntekijöiltä riittää lyhyt vapaamuotoinen hakemus.

HUOMIOI HAKIESSA...

Valinnoissa etusijalla ovat henkilöt, jotka voivat työskennellä puistossa koko kauden.

Jos lähetät hakukaavakkeen sähköpostilla, muista tallentaa hakukaavake perus Excel- tai pdf-muotoon. Emme voi huomioida hakemustasi, mikäli emme saa sitä avattua!

Mikäli asut hakuhetkellä muualla Suomessa, tai muuten vain kesällä hankalan matkan päässä, kerro lyhyesti miten aiot hoitaa asumisen tai liikkumisen, koska emme valitettavasti voi auttaa asunnon hankinnassa tai kuljetuksissa. Jyväskylästä tai muilta lähialueilta on aikaisempina kesinä päässyt kätevästi puistoon työntekijöiden omilla kimppakyydeillä, eli hae rohkeasti vaikka sinulla ei olisi kulkuvälinettä.

Muista mainita, mikäli sinulla on voimassa oleva järjestyksenvalvojan kortti, hygieniapassi tai ensiapukoulutus. Näistä saa hakiessa lisäpisteitä.

AJOLAITTEIDEN HOITAJA (LAITEKUSKI)

Haemme kenttäosaston työtehtäviin 25 työntekijää. Työ sisältää pääasiassa huvipuistolaitteiden ajamista ja laitevahtimestarina toimimista, mutta vuorollasi joudut myös vastaamaan huvipuiston yleisestä siisteydestä sekä ympäristön ylläpidosta, kuten kaikissa muissakin tehtävissä toimivat joutuvat. Pienessä puistossa toimenkuvasi tulee siis olemaan monipuolinen. Suurimman osan ajasta vietät kuitenkin huvipuistolaitteiden ohjaimissa ja tarjoat asiakkaille vauhdikkaan, mutta turvallisen kyydin. Laitteiden käytöstä järjestämme ennen kauden alkua koulutuksen, jossa kaikki varmasti oppivat niitä ohjaamaan.

Koska toimit asiakaspalvelutehtävissä ja vastuullasi on täysikokoisia huvipuistolaitteita, arvostamme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

KIOSKI- JA LIPUNMYYJÄ, KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Haemme kioski- ja myyntipuolen tehtäviin kymmentä henkilöä. Työ sisältää puiston keskellä olevien puistokioskien ylläpidon. Kioskeista myydään pääsyliput kaikkiin ajolaitteisiin sekä käyntikohteisiin. Niistä myydään mm. kahvia, teetä, virvoitusjuomia, jäätelöä, sekä perinteisiä huvipuistoherkkuja, kuten popcornia. Hiljaisina hetkinä saatat vastata kioskin ylläpidosta yksin, ruuhkapäivinä työpisteessä on kaksi työntekijää. Kioski- ja lipunmyyjät muodostavat oman itsenäisen ryhmänsä, joka vaihtelee työtehtäviä. Kioskiryhmän työntekijät saavat koulutuksen myös lastenlaitteiden hoitajiksi, joten pääset välillä myös niiden pariin kesän aikana.

Haemme myös kahta kahvilatyöntekijää huvipuiston vieressä sijaitsevaan Laukaanhovin ravintolaan. Tehtavänäsi on tuolloin avustavat kahvila- ja ravintolatyöt. Palkkaus on ravintola-alan työehtosopimuksen mukainen.

Arvostamme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

PELINHOITAJA

Työ sisältää puiston alueella olevien pelikoneiden ja peliautomaattien hoitoa. Vastaat siitä, että koneet ovat pelattavissa ja ratkaiset mahdolliset yksinkertaiset vikatilanteet. Vaikeammat tapaukset ohjaat puiston huolto-ryhmälle.

Puiston alueella on useita maksullisia palkintoautomaatteja. Laukaanhovin puolella on kymmeniä maksuttomassa käytössä olevia ns. arcade-pelikoneita, joiden toimivuudesta myöskin vastaat. Saat koulutuksen koneiden saloihin, joten arvostamme kiinnostusta tekniikkaan, peliautomaatteihin sekä videopeleihin.

Tarvittaessa pääset myös harjoittamaan puiston keskellä olevien pelikojujen ylläpitoa. Kojuissa on tyypillisiä tivolipelejä, kuten narunveto, pallonheitto ja ankkaonginta.

Kaikki pelinhoitajat saavat koulutuksen kiinnostuksesta riippuen myös joko ajolaitteiden käyttöön tai kioskimyyjäksi, joten osa työvuoroista on muuta asiakaspalvelutyötä kuin pelinhoitoa.

Koska toimit asiakaspalvelutehtävissä ja vastuullasi saattaa olla täysikokoisia huvipuistolaitteita, arvostamme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

PUISTOPRINSESSA SEKÄ MÖRKÖ KUMMITUSJUNAAN

Jos olet esiintymishaluinen, ulospäinsuuntautunut ja kestät pyörimistä huvipuistolaitteissa, pääset halutessasi toimimaan myös puistoprinsessana hieno mekko päällä. Edustat puistoa, neuvot asiakkaita ja viet lapsia laitteisiin jos heidän vanhempansa eivät niihin uskalla lähteä. Kerro hakemuksessasi mikäli olet päätyön lisäksi halukas toimimaan myös prinsessana.

Mörön työ sisältää kokonaisvaltaista pelottelua live-kummituksena kummitusjunan sisällä. Päätehtävänäsi on toimia ajolaitteidenhoitajana, mutta työvuorojen ja työtilanteen salliessa pukeudut örkkiasuun, hipsit linnaan ja säikyttelet matkustajat henkihieveriin. Arvostamme möröltä seuraavia ominaisuuksia:

YHTEYSTIEDOT

NOKKAKIVEN HUVIPUISTO
Ruuhimäentie 1
41400 LIEVESTUORE
Puh. 045-270 5920
info@nokkakivi.fi