Nokkakiven huvipuisto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet yritystapahtumiin, olipa kyseessä henkilökunnan virkistyspäivä, promootiot sidosryhmille tai kokoukset taatusti erilaisessa ympäristössä. Nokkakivessä pääset huvittelemaan edullisesti, olipa kyseessä muutaman hengen porukka tai tuhannen hengen yleisötapahtuma. Voit myös vuokrata meiltä peliautomaatit messuosastoille ympäri vuoden.

HENKILÖKUNNAN VIRKISTYSPÄIVÄT
Henkilökunnan virkistyspäivät voit pitää Nokkakivessä edullisemmin kuin uskotkaan. Huvipuistoon ei ole minkäänlaista pääsymaksua, joten maksat vain kertalipuista (5,00€/kpl) ja rannekkeista (28€/kpl). Ryhmärannekkeet saat tätäkin edullisemmin. Esim. 10 hengen ryhmälle saat rannekkeet hintaan 230€, sis alv 10%. Voit pystyttää alueelle omat puutarhatelttasi tai virittää makkaragrillit ilman lisämaksuja. Eväät voit tuoda vapaasti itse tai jättää muonituksen huvipuiston huoleksi yhdistäen siihen vaikkapa hattara- ja jäätelötarjoilun.

VUOKRAA VAIKKA KOKO HUVIPUISTO TAI YKSI SEN LAITTEISTA YKSITYISKÄYTTÖÖN
Voit vuokrata vaikka koko huvipuiston ryhmäsi käyttöön koko päiväksi tai vain pariksi tunniksi. Tällöin vieraasi pääsevät huvittelemaan rajoituksetta ilman lisämaksuja. Voit myös vuokrata yksityiskäyttöön pelkästään yhden haluamasi laitteen tai Nokkakiven maankuulun pelihallin. Huomioi kuitenkin, että muilta kokonaan suljetun yleisötilaisuuden voit järjestää vain huvipuiston normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Parhaat päivät tähän ovat kesämaanantait, jolloin puisto on normaalisti suljettuna, tai kaikki päivät ennen kauden alkua 5.6. tai sen päättymisen 24.8. jälkeen. Lyhyemmän yksityistilaisuuden voit ajoittaa myös normaalina aukiolopäivänä aamupäivään tai iltaan.

JÄRJESTÄ PUISTOTURNAUS
Nokkakivessä nurmikolla kävely on ehdottomasti sallittua. Voit pelata siellä hauskoja puistopelejä tai järjestää henkilökunnan turnauksen. Huimapäisimmät voivat odottaa pelivuoroaan huvipuistolaitteiden kyydissä.

JÄRJESTÄ YLEISÖTILAISUUS
Huvipuiston piha-alueella järjestät suurenkin yleisötapahtuman, näyttelyn tai promootiopäivän. Noin hehtaarin asvalttipintaiselle kentälle saat niin isot koneet kuin pienet markkinateltatkin. Samalla vieraasi voivat huvitella puiston puolella.

RUOKAILU
Puiston omasta kahvilasta myydään nälän voittamiseen pikkupurtavaa. Puistossa on erinomaiset picnic-tilat, joten myös omien eväiden nauttiminen on mahdollista. Tarvittaessa voimme lainata myös makkaragrilliä. Pystymme järjestämään myös ruokailun isommallekin ryhmälle viereisessä Laukaanhovin ravintolassa.

PALKITSE LAHJAKORTILLA TAI KAUSIKORTILLA
Voit palkita henkilökuntasi kätevästi lahjakortilla tai kausikortilla. Lahjakortilla saa huvipuiston rannekkeen, ja sen voi lunastaa minä tahansa huvipuiston aukiolopäivänä. Lahjakortti maksaa 28€ / ranneke. Voit myös yhdistää siihen kahvia, jäätelöä tai muita huvipuistoherkkuja. Kausikortti on voimassa koko kesän, ja sillä saa rannekkeen vaikka joka päivä! Kausikortit maksavat 90€ / henkilö.

VUOKRAA PELIAUTOMAATTI MESSUILLE TAI JUHLIISI
Meiltä voit vuokrata myös yksittäisiä peliautomaatteja messuosastollesi tai yritysjuhliin. Erilaisia pelejä löytyy kymmenittäin laidasta laitaan. Löydät niistä varmasti mieleisen jokaiseen tapahtumaan.

Tutustu täällä pelivalikoimaamme. Pelejä pääset kokeilemaan ennakolta ympäri vuoden Nokkakiven pelihallissa.

PYYDÄ TARJOUS TAI TEE VARAUS
Jokainen yritysvierailu on ainutlaatuinen. Autamme mielellämme onnistuneen päivän suunnittelussa. Teemme myös mielellämme pakettitarjouksen vierailun sisällön, ajankohdan ja vierailijamäärän perusteella. Ota yhteyttä:

Nokkakiven myyntipalvelu, puh 045-270 5920, email info@nokkakivi.fi

Lataa tästä Nokkakiven Puiston 8-sivuinen esite PDF-muodossa
Lähetämme esitteen halutessanne myös postitse!