Nokkakiven Puisto sopii erinomaisesti ryhmämatkailuun sekä pienille että isoille ryhmille, ympäri vuoden. Nokkakivessä viihtyy takuulla koko ryhmä, olipa kyseessä sitten luokkaretket, kerhot, järjestöt, päiväkotiryhmät, yritysten kesäpicnicit, sukujuhlat tai polttarit. Retkipäivän vietät edullisemmin kuin uskotkaan. Huvipuistoon ei ole minkäänlaista pääsymaksua. Rannekkeista ja kertalipuista myönnämme ryhmille 20% alennuksen, ja matkanjärjestäjät saavat ne ilmaiseksi.

VAIN 15 MINUUTTIA JYVÄSKYLÄSTÄ
Nokkakiven Puisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ainoastaan 15 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Sen puutarhamainen miljöö ja kukkaloisto tarjoavat hienot puitteet unohtumattomalle retkelle. Siellä viihtyvät myös monet sellaiset, jotka eivät normaalisti huvipuistoissa käy. Huvipuistossa on runsaasti tarjontaa myös aivan pienille lapsille.

Puisto tarjoaa 18 huvipuistolaitetta, joista löytyy suosikit niin isoille kuin pienillekin huvittelijoille. Laitteiden lisäksi puistossa on Suomen ainoa täysimittainen aito pensaslabyrintti, lammasfarmi sekä Mörkömetsä-seikkailupolku. Myös viereinen pelihalli ja sen kymmenet nostalgiset peliautomaatit kuuluvat huvipuistoon unohtamatta uudistuneen Laukaanhovin myymälöitä.

PIDÄ VAIKKA NURMIKKO-PICNIC
Nokkakivessä nurmikolla kävely on ehdottomasti sallittua, eli voit pystyttää sinne katoksia, pelata siellä hauskoja puistopelejä, tai pitää vaikka nurmikko-picnicin. Muuallakin puistossa on lukuisia picnic-pöytiä, ja katoksia ruokailua varten.

PELIHALLI AVOINNA YMPÄRI VUODEN
Nokkakiven huvipuiston pelihalli on täynnä wanhoja mekaanisia pelikoneita, joita kävijät saavat pelata ilmaiseksi. Pelejä on jo yli 100 kappaletta, joista suurin osa on pelattavissa tai näytteillä. Missä muualla enää pääset kokeilemaan nikkelimarkalla toimivia pajatsoja, 30-luvun flippereitä, tai aitoja yksikätisiä rosvoja? Pelihalli avoinna ympäri vuoden. Tutustu tarkemmin pelihalliin täällä

PÄIVÄKOTIRYHMÄT
Nokkakiven puisto on hauska retkikohde myös päiväkotiryhmille. Puistossa on lukuisia pienille lapsille sopivia karuselleja, jännittävä Mörkömetsä, leikkialue. Pääset myös syöttämään ja rapsuttelemaan lampaita. Pelihallin yhteydessä on hauskoja naurutalon peilejä sekä minikaruselleja.

POLTTARIT HUVIPUISTOSSA
Nokkakiven puisto on suosittu paikka pitää polttareita. Kesällä voit huvitella puistossa, talvella voit vaikka vuokrata kokonaisen pelihallin. Kysele edullisia polttaripakettejamme molempiin vaihtoehtoihin!

YKSITYISTILAISUUDET
Nokkakiven Puisto ja Sirkusmaailma, tai halutessasi osa niistä, ovat edullisesti vuokrattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Kokonaan muilta asiakkailta suljetun yksityistilaisuuden voit järjestää parhaiten maanantaisin, jolloin puisto on normaalisti suljettuna, tai kesäkauden alussa ja lopussa. Muinakin päivinä voit järjestää lyhyemmän tilaisuuden myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Yritys- ja henkilöstötilaisuuden voit helposti järjestää myös puiston ollessa avoinna muulle yleisölle. Ryhmärannekkeella saat jopa 20% alennuksen rannekkeista. Voit ostaa meiltä myös lahjakortteja, joilla saa rannekkeita.

RUOKAILU
Järjestämme tarvittaessa ruokailun, kahvituksen, jäätelöt, hattarat ja muut huvipuistoherkut isoillekin ryhmille. Nokkakivessä saa nauttia vapaasti myös omia eväitä. Voit järjestää tarjoilun myös itse, ja tuoda puistoon vaikkapa makkaragrillin tai lainata sen meiltä. Ruokailuun on mahdollisuus Laukaanhovin ravintololassa aivan puiston vieressä.

VARAUKSET, LISÄTIEDOT JA ESITETILAUKSET
Nokkakiven myyntipalvelu, puh 045-270 5920, email info@nokkakivi.fi

Lataa tästä Nokkakiven Puiston 8-sivuinen esite PDF-muodossa
Lähetämme esitteen halutessanne myös postitse!