Nokkakiven Puisto on keväällä 2020 jälleen avoinna luokkaretkiläisille ja muille kevätretkiä tekeville ryhmille viimeisen kouluviikon aikana 25.-29.5. Sisäänpääsy huvipuistoon on ilmainen myös luokkaretkien ajan. Erillisiä laitelippuja ja rannekkeita voi ostaa puiston sisältä, mutta rannekkeet tulevat edullisimmaksi etukäteen varattuna. Keväällä 2020 Nokkakivi avataan jälleen laajempana kuin koskaan. Uutuuskohde Hullut Huoneet vie sinut sokkeloiselle retkelle taloon, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää. Varaa nyt unohtumaton retki omalle koulullesi, luokallesi tai muulle ryhmälle.

Puisto on erinomainen retkikohde kaikille Keski-Suomen kouluille, ja myös kauempaakin tuleville, sillä se sijaitsee ainoastaan 15 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä, joten aikaa retkikohteessa jää paljon enemmän. Puisto soveltuu myös alakoululaisille, sillä laitevalikoimassa on huomioitu niin isot kuin pienetkin vieraat. Nokkakivessä oppilaiden valvonta on vaivatonta, ja ryhmällä on erinomainen tilaisuus viettää hauskaa yhdessä. Huvipuistoon vieressä toimiva Laukaanhovi varmistaa onnistuneen retken huonommallakin säällä. Sieltä löytyy huvipuiston pelihalli, ravintola isompaakin ryhmää varten, merkkivaatteiden myymälä sekä sisustus- ja lifestylemyymälä.

LUOKKARETKIRANNEKKEET
Laiterannekkeet tulevat edullisimmiksi ostamalla ryhmärannekkeita. Hinnat kymmeneen rannekkeeseen asti löydät hinnastosivulta. Kymmenestä ylöspäin jokaisesta oppilaasta veloitetaan 20€ / ranneke. Esimerkiksi 10 hengen ryhmälle rannekkeet maksavat yhteensä 230€, 20 hengen ryhmälle 430€, ja 30 hengen ryhmälle 630€. Kertaliput laitteisiin maksavat 5 euroa / kappale. Sisäänpääsy huvipuistoon on maksuton, eikä rannekkeisiin tai laitelippuihin ole ostopakkoa. Ranneke kelpaa kaikkiin laitteisiin ja käyntikohteisiin. Muistathan kuitenkin, että laitteissa on turvallisuudesta johtuvia pituusrajoituksia, jotka näet täältä

Opettajat tai valvojat sekä linja-autonkuljettajat saavat ilmaisen rannekkeen jokaista kymmentä ostettua ranneketta kohden. Varaajan etuna myönnämme rannekepaketin koko perheelle kesäkautena.

RUOKAILU
Pyydä tarjous luokkaretkilounaasta viereisessä Laukaanhovin ravintolassa. Tarjolla on myös pizzaa Xmeal-ravintolan hampurilaisia. Puistossa on erinomaiset picnic-tilat, joten myös omien eväiden nauttiminen on mahdollista. Tarvittaessa voimme lainata myös makkaragrilliä.

VARAUKSET, LISÄTIEDOT JA ESITETILAUKSET
Nokkakiven myyntipalvelu, puh 045-270 5920, email info@nokkakivi.fi

Kerro varatessasi meille seuraavat tiedot:

  • Vierailupäivä
  • Koulun nimi ja osoite
  • Saapuvan luokan nimi
  • Oppilaiden lukumäärä
  • Tilaajan yhteystiedot
  • Opettajan / huoltajan yhteystiedot
  • Haluttu maksutapa laitelipuille (käteinen / ennakkomaksu)
  • Arvioitu saapumisaika

Varauksesta lähetetään tilaajalle tilausvahvistus. Alennusrannekkeiden maksu tapahtuu ryhmäkohtaisesti (yksi maksaa koko luokan). Puistossa käy maksuvälineenä pankkikortit, Visa, Mastercard ja Visa-Electron luottokortit sekä käteinen. Myös laskutus on mahdollista.


Lataa tästä Nokkakiven Puiston 8-sivuinen esite PDF-muodossa
Lähetämme esitteen halutessanne myös postitse!