Pelihalli sijaitsee Laukaanhovin tiloissa lähellä huvipuiston sisäänkäyntiä, noin 50 metriä varsinaisen puistoalueen ulkopuolella. Pelit ovat kolmessa erillisessä tilassa. Pelihallin yhteydessä sijaitsee myös lasten leikkikeskus pallomerineen, joissa osa peleistä sijaitsee. Pelihalli on avoinna kesällä ti-su 11-18 (ennen juhannusta 11-17), aina kun huvipuisto on avoinna. Sisäänpääsy pelihalliin on maksuton.

PELIHALLI TÄYNNÄ NOSTALGIAA

Nokkakiven huvipuisto on jokaisen pelihullun paratiisi. Sen pelihalli on Suomen suurin wanhoihin peliautomaatteihin ja mekaanisiin peleihin keskittynyt pelikeskus. Hallissa on näytillä kymmeniä erilasia pelikoneia tai kolikkoautomaatteja laidasta laitaan: Flippereitä, yksikätisiä rosvoja, klassisia videopelejä, voima- ja nopeustestereitä, wanhoja myyntiautomaatteja, mekaanisia taitopelejä sekä keinuautomaatteja menneiltä vuosikymmeniltä. Suurinta osaa peleistä pääsee kokeilemaan maksutta. Pelihallissa pääset kokeilemaan myös erilaisia ammuntapelejä ja ilmakiekkoa.

Pelit ovat vapaapelitilassa, tai sitten niiden vaatimat wanhat kolikot odottavat valmiina pelien vieressä. Omia rahoja niihin ei siis tarvitse syöttää lainkaan paria poikkeusta lukuunottamatta.

Lähde tästä virtuaaliselle kierrokselle pelihalliin.

pelihalli.htm 166K

pelihalli.htm 166K

VUOKRAA POMPPULINNA

Nyt voit järjestää unohtumattomat juhlat kotonasi, työpaikalla, päiväkodissa, kerhossa, koulussa tai urheiluseurassa. Vuokraamme edullisesti pomppulinnoja juhliesi kohokohdaksi. Linnat ovat helppokäyttöisiä, helposti siirrettäviä ja annamme niiden käyttöön tarvittavan opastuksen. Pomppulinnat saavat virtansa tavallisesta pistorasiasta.

Pomppulinna 95€/päivä
Hinta sisältää arvonlisäveron.

Pomppulinnaa varten tarvitset ainoastaan pistorasian ja tasaisen alustan. Linnan voi pystyttää yhtä hyvin nurmikolle, hiekkakentälle, asvaltille kuin sisätiloihin.

Tee varaus tai pyydä esittely: Puh. 045-270 5920 email: info@nokkakivi.fi

pomppulinna.htm